Prestige (Boğazkere)
Prestige (Boğazkere)
Hacim: 70cl
• Anadolu’da yüzlerce yıllık geçmişe sahip olan, güçlü ve yıllandırmaya uygun şarapları ortaya çıkaran Boğazkere üzümü, Kavaklıdere Şarapları tarafından ilk kez 1995 yılında tek üzüm şarabı (monosepaj) olarak üretilerek Anadolu Şarapçılığı’nda hak ettiği yeri almıştır.
• Diyarbakır’ın en iyi bağlarından özenle seçilen Boğazkere üzümüne, karakterini en iyi ortaya çıkaran üretim tekniği uygulanmaktadır. 9 ay Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırılan Prestige Boğazkere 2015’in kompleks aroma karakteri, güçlü tanenleriyle tam gövdeli oluşu ve uzunluğu, şişede yıllandıkça sarabın gelişmesine olanak sağlar.
• T-bone steak, baharatlı, acılı ve soslu tüm kırmızı et yemekleri, ızgara dana bonfile, şiş kebap, Adana kebap ve eskitilmiş güçlü peynirler ile iyi uyum sağlayan Prestige Boğazkere’nin 17-18°C’de servis edilmesi tavsiye edilir.
Comments are closed.